Na vsebino

"Kulturni razpis" Občine Črnomelj

Z včerajšnjim dnem so na spletnih straneh Občine Črnomelj in JSKD objavili letošnji Javni razpis za sofinanciranje kulturnih programov in projektov in redne ljubiteljsko kulturne dejavnosti na območju Občine Črnomelj za leto 2022.

"Glede na to, da se za področje kulture in nasploh stvari obračajo na bolje, smo prepričani, da boste ravno v tem času, ko izvajate večino občnih zborov društev, lahko pripravili načrt za izvedbo kakovostnih projektov in kulturnih vsebin.

Zavedamo se, da bo leto 2022 najtežje, saj bo potrebno zopet zagnati vaje in vse društvene aktivnosti, a kljub temu verjamemo, da vam bo uspelo.

Vrednost vseh razpoložljivih sredstev, namenjenih za predmet razpisa Črnomelj-PrR-2022, znaša 30.000,00 EUR, od tega je 25.000,00 € namenjenih za kulturne projekte in redne programe ljubiteljskih kulturnih društev in skupin, 5.000,00 € pa za opremo kulturnih društev.

Za vse dodatne informacije in pomoč smo vam na voljo na naši izpostavi JSKD (07/30 61 190, [email protected]).

Želimo vam uspešno prijavo na razpis in predvsem veliko kulturne vneme."

Povezava do razpisa je TUKAJ.

Vir: https://www.crnomelj.si/sl/uradne-objave/razpisi-in-pozivi/2022030108224194/javni-razpis-za-sofinanciranje-kulturnih-programov-projektov-in-redne-ljub…

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj