Na vsebino

Letni občni zbor PGD Zapudje

V soboto smo organizirali letni občni zbor PGD Zapudje.

Na občnem zboru smo člani društva volili novo vodstvo za prihodnjih 5 let.

Predsednik ostaja Anton Juršak, saj je z dosedanjim delom pokazal, da je zelo zavzet društvu in ga odlično vodi. Za podpredsednico je bila izvoljena članica Nina Rogina.

Zadnjih 20 let je bil poveljnik Aleš Puhek in je v teh letih opravil številna usposabljanja, prejel precej odlikovanj, z zagnanostjo, veseljem in strokovnostjo opravljal svojo funkcijo. Poleg tega je skozi vsa leta podpiral ter spodbujal tudi ostale člane, da so tudi sami nadgrajevali svoje znanje s področja gasilstva. Z letošnjim letom je funkcijo poveljnika prevzel Edo Štefanič, njegov namestnik pa je Toni Kambič. Zagotovo bosta odlično vodila operativo, saj sta v operativi zelo aktivna in menimo, da jima je ta vloga pisana na kožo. Prepričani smo, da bo tudi Aleš še naprej aktiven ter z veseljem priskočil na pomoč.

Blagajnik ostaja Leon Žalec, prav tako ostaja tajnik Damir Dajčman, saj smo vsi člani z njunim delom več kot zadovoljni, saj v svoje delo vložita veliko truda.

Mentor mladine bo Tadej Mihelič, saj mu je ta funkcija pisana na kožo in zna zelo dobro motivirati mlade nadobudne gasilce.

Gospodar gasilskega doma bo še nadalje Branko Rogina, saj zelo dobro skrbi, da je naš gasilski dom z okolico vedno urejen ter v zelo dobrem stanju.

Podelili smo tudi priznanja za dolgoletno delo v društvu, katerih ni bilo malo.

Želimo si, da bi naše društvo še v prihodnje tako dobro delovalo.

Vir: PGD Zapudje

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj