Na vsebino

LPZ in Rogisti ZLD Bela krajina na mednarodnem srečanju

Minuko soboto je v Bohinju potekalo že 44. mednarodno srečanje lovskih pevskih zborov in rogistov. Kar 34 skupin, od tega 18 skupin rogistov ter 16 pevskih zborov in skupin iz Slovenije, Hrvaške in Italije se je začelo zbirati že v jutranjih urah, po dopoldanskih sklopih nastopov na štirih različnih lokacijah in skupni vaji pa se je popoldne v dvorani Danica v Bohinjski Bistrici začela sklepna slovesnost.

Predsednik Komisije za lovsko kulturo in odnose z javnostmi LZS, Milan Tepej, je na srečanju slavnostno podelil priznanja Lovske zveze Slovenije skupinam, ki so z nastopom v Bohinju obeležila jubilejna sodelovanja na Srečanjih lovskih pevskih zborov in rogistov Slovenije. Tako so člani KD LPZ Bela krajina prejeli priznanje za petintrideseto sodelovanje, za spodbudo in popotnico ob začetku poti pa je predsednik Rogistom ZLD Bele krajine podelil priznanje za prvo sodelovanje.

Vir: Služba za odnose z javnostmi LZS

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj