Na vsebino

Med planinskimi kartami tudi Semič z okolico

Občina Semič je v sodelovanju s CŠOD Lipa, KC Semič - TIC Semič, Planinskim društvom Semič, SC GAČE in Planinsko zvezo Slovenije izdala karto z naslovom Semič z okolico. Karta je odličen pripomoček za vsakogar, ki želi raziskovati omenjeno območje in uživati na planinskih, pohodnih, tematskih in učnih poteh.

Na karti so prikazana parkirišča, avtobusna postajališča, gostišča, turistične kmetije, čebelarstva in vinske kleti, številne naravne in kulturne znamenitosti, razgledišča in še kaj. Na zadnji strani pa med drugim najdete obvezno legendo, predstavitev občine Semič, kratke opise pohodnih poti in drugih turističnih smeri ter osnovne informacije o planinskem Domu na Mirni gori.

Planinska karta Semič z okolico – 1 : 25.000 je na voljo za 8,10 € z DDV. Kupite jo lahko na različnih prodajnih mestih, in sicer: v Muzejski hiši Semič – TIC Semič, Smučarskem centru Gače, spletni trgovini Planinske zveze Slovenije, možen pa je nakup tudi pri članih Planinskega društva Semič.

Nova karta za vse, ki bi radi odkrivali lepote našega kraja. Vabljeni.

Vir: Občina Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj