Na vsebino

Metlika predstavlja svojo turistično ponudbo

Pod takšnim naslovom je danes v sejni sobi Občine Metlika potekala novinarska konferenca, na kateri so zadnje aktivnosti na področju promocije in trženja turistične ponudbe predstavili župan Metlike Darko Zevnik, Mateja Hafner Dolenc iz Združenja zgodovinskih mest Slovenije in dr. Marjetka Pezdirc, direktorica Zavoda Metlika.

Župan Darko Zevnik se je v uvodnem delu današnje predstavitve najprej dotaknil metliške zgodovine in njenega pomena: TUKAJ.

Mateja Hafner Dolenc je poudarila pomembnost tega, da je Metlika aktivna članica Združenja zgodovinskih mest Slovenije in da je sodelovanje z Občino in zdaj Zavodom Metlika več kot zgledno. Kot je še povedala Mateja Hafner Dolenc ima Združenje dve ključni področji delovanja ... TUKAJ.

Marjetka Pezdirc je na kratko predstavila zadnji obisk Bele krajine na sejmu Ferienmesse na Dunaju in povedala več o Hiši dobrot Bele krajine, kjer bodo na enem mestu predstavljeni ponudniki destinacije Bela krajina: TUKAJ.

Hiša dobrot še ni pripravljena za javnost, odprli pa naj bi jo v relativno kratkem času.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj