Na vsebino

Metliška Koupa vabi od 3. avgusta dalje

Kulturno umetniško društvo Plac vas vabi na prvi Over The Fence festival, ki bo potekal naslednji teden (od 3. do 7. avgusta) na Metliški Koupi. Pripravljamo številne brezplačne delavnice (prijave TUKAJ), kot so holografi z ZEK Crew, break dance z Blažem Kranjcem, MC delavnica z Mišelom Ristovom – AMO, DJ delavnica z Igorjem Večeričem (DJ Woo-D), Video delavnica z Domnom Dimovskim, in delavnica fotografski dokument z Marijem Županom.

V večernem delu pa za vas pripravljamo filmski večer, plesno predstavo Plesnega društva Krokar, glasbeni večer z DJ Stenjacha, M53, Mirkom Vorkapićem, DJ Kranskeem, z nami pa bodo tudi Mrigo&Ghet, Roots in session, DJ Zeds, Bvana in Kandžija z gostom Generalom Woojem, Dječaci in DJ Wood.

Glavno vodilo tega projekta je medgeneracijsko povezovanje, učenje, sodelovanje med narodi bivše skupne države in zabrisovanje meja ter stereotipov med njimi preko mosta kulture in skupnega ustvarjanja.

Metliška Koupa, 3. do 7.avgust, pridite pogledat, ne bo vam žal!

Vir: KUD Plac

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj