Na vsebino

Metliški policisti ustavili neregistrirana avtomobila

Metliški policisti so včeraj popoldne v Dragomlji vasi ustavljali osebni avtomobil, ki ni upošteval modre luči in sirene ter policistom bežal. Za 35-letnega voznika, sicer znanca policije (v zadnjih letih so ga že triintridesetkrat obravnavali zaradi različnih prekrškov s področja prometne varnosti), ki se je postopku želel ogniti z vožnjo po gozdni cesti, bodo predlagali uvedbo postopka o prekršku: ker je vozil neregistriran avto brez vozniškega dovoljenja, ker so bile na avtu tablice drugega vozila, ker avto ni bil zavarovan, ker ni upošteval znakov policistov, za povrhu pa je v vozilu umanjkala tudi obvezna oprema. Policisti so avtomobil zasegli in odpeljali.

Podobno se je zgodilo tudi 21-letnemu vozniku , ki so ga ustavljali v Hrastu pri Jugorju. Voznik najprej ni hotel ustaviti na znake policistov, ko pa so ga uspeli ustaviti so ugotovili, kaj je bil verjetni razlog, da se mu je mudilo naprej: vozil je neregistriran avto brez tablic in brez vozniškega dovoljenja. Tudi za njega bodo uvedli postopek o prekršku, še prej pa so mu zasegli avtomobil.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj