Na vsebino

Metliški Status praznuje in nagrajuje zveste kupce

Od 17. do 27. maja v Statusu praznujejo 24 let obstoja podjetja. V zahvalo so zvestim uporabnikom pripravili posebno akcijo – kar 24% popusta na vse izdelke v trgovini in na www.status.si.

Tisti, ki Status poznate, imate najverjetneje njihov vakuumski aparat, s katerim shranjujete domače salame ali pa rezalnik čebule, s katerim pripravite velike količine čebule za golaž. Drugi ste mogoče dobili lupilnik ali EasyTiler spojko na srečelovu ali pa ste med redkimi, ki lokalnega proizvajalca inovativnih pripomočkov za kuhinjo in dom ne poznate. Ne glede na to, kako dobro ste seznanjeni s Statusovo ponudbo, vam priporočamo, da obiščete trgovino na sedežu podjetja v Metliki ali pa kliknete na prenovljeno spletno stran www.status.si, saj v teh dneh pripravljajo posebno akcijo, ki se je ne splača zamuditi.

Glavni segment Statusovega bogatega prodajnega programa so pripomočki za vakuumsko shranjevanje hrane.

Ste vedeli, da se Statusovi izdelki prodajajo tudi v Avstraliji in na Japonskem?

Prednosti Statusovih izdelkov niso prepoznali potrošniki samo v Sloveniji, ampak po celem svetu – metliški izdelki se prodajajo v kar 40 državah sveta; od Združenih držav Amerike do Avstralije in Japonske. Med najbolj zvestimi kupci so tisti, ki prisegajo na kakovost in se zavedajo, da ni dovolj samo pridelati ali kupiti kakovostna živila, ampak jih je enako pomembno tudi kvalitetno shraniti.

Potrošniki se zavedajo prednosti kakovostnih izdelkov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in vsestransko uporabo

V zadnjem letu se diskusija v medijih vrti okrog problematike odpadne plastike za enkratno uporabo, ki preplavlja naše oceane. V Statusovi ponudbi ni izdelkov za enkratno uporabo, v prodajalni pa uporabljajo samo papirnate vrečke za kupljene izdelke, prazen prostor v paketih pa zapolnijo z zmečkanim papirjem namesto plastičnega ovoja z mehurčki. To so majhni koraki, ki imajo sčasoma velik vpliv na okolje, ki ga bomo zapustili svojim otrokom in vnukom.

V Statusu so problematiko plastike prepoznali že zelo zgodaj, zato so usmerjeni v proizvodnjo izdelkov iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Vakuumske posode se prenašajo celo iz generacije v generacijo. Tudi ob pojavu trenda plastike brez BPA pred 10 leti so se hitro odzvali in zamenjali vse plastične materiale v »BPA free« ter v ponudbo vključili tudi steklene vakuumske posode za vse, ki dajejo prednost naravnim materialom pri shranjevanju hrane.

Kljub temu, da so se pojavile razne ideje, kako zmanjšati odpadno embalažo, večino potrošnikov ne prepriča zamrzovanje sadja in zelenjave v popolnoma prepustnih mrežastih vrečkah iz blaga, ki jih kot rešitev predlagajo zagovorniki »zero waste« življenja. Takšne vrečke nikakor ne omogočajo kakovostnega shranjevanja hrane, saj so živila v njih popolnoma izpostavljena kisiku in drugim aromam v hladilniku ali zamrzovalniku, ki negativno vplivajo na kakovost shranjene hrane. Kar prihranite z nakupom manj kakovostnih vrečk, vržete v smeti v obliki pokvarjenih živil. Vakuumiranje v neprepustne vakuumske vrečke tako še vedno ostaja najboljši način shranjevanja živil, saj je to edini naravni način podaljševanja obstojnosti hrane brez vpliva na njen okus in strukturo. V Statusu so šli še korak dlje in izdelali vakuumske vrečke, ki so primerne za pomivanje v pomivalnem stroju in zato uporabne večkrat. Gre za najdebelejše vakuumske vrečke na trgu, ki zagotavljajo kakovostno shranjevanje dragocene doma pridelane zelenjave in ostalih živil.

Izkoristite poseben popust za ugodnejši nakup Statusovih izdelkov

10 dni, od 17. – 27. maja, lahko vse omenjene izdelke kupite s kar 24 % popustom! Pohitite in ugodne cene izkoristite za preizkušanje vakuumskega programa, če ga še ne poznate ali pa za zalogo vrečk za vakuumiranje, ki jih boste kmalu potrebovali za pripravo ozimnice in za shranjevanje mesa od kolin.

Če imate kakršno koli vprašanje glede Statusovih izdelkov, njihove uporabe ali pa se vam je kaj pokvarilo, pokličite na 080 18 38 ali pišite na [email protected]. Lahko pa tudi pocukate za rokav kakšnega prijatelja Statusovca, ki vam bo z veseljem pomagal.

PLAČANA OBJAVA.

Vir: Status Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj