Na vsebino

Miha Deželak že v Beli krajini

Miha Deželak je že PETI dan na kolesu in od zaključnega trenutka dobrodelne akcije ga ločita le še dva dni! Danes se je na pot podal v Šmarjeških Toplicah, kjer je včerajšnji večer preživel v toplem objemu žene in posebnem ter prdvsem zasluženem razvajanju. Zjutraj so mu posebno budnico pripravili vojaki Slovenske vojske, ki so z Deželakom tudi prekolesarili del poti. Miho smo pričakali na Vahti in mu pripeljali kolesarsko pomoč (Lea Berkopec in Robi Brinc, iz Novega mesta pa je bila ves čas z njim Suzana Štrasberger) in pot do Metlike je minila, kot bi mignil. Črnomaljki kolesarski klub pa je že pripravljen, da Mihi pomaga naprej!

Miha si bo krajšo počitek privoščil v Gostilni Samarin v Črnomlju, kjer posebej zanj že vrtijo odojčka. Če bi za letovanje otrok želeli prispevati tudi vi, mu lahko "pomoč" prinesete kar v gostilno (med 12. in 13.30 uro), potem pa se Miha odpravlja naprej, proti Kočevju.

POMAGAŠ LAHKO TUDI TI!

Točno traso celotne dobrodelne poti si lahko ogledaš TUKAJ, lahko pa ga vsak dan spremljaš tudi v ŽIVO. Še bolj te bo vesel, če se mu boš na delu poti pridružil/a in ga podprl/a: lahko ga pospremiš na kolesu ali pa samo glasno navijaš zanj. Še VEČ pa lahko narediš, če pošlješ

SMS POMAGAM5 ali POMAGAM1 na 1919 in s tem prispevaš svoj delež k dobrodelnosti. Lani je Deželak s tvojo pomočjo na morje peljal več kot 150 otrok, večina od njih je morje videla prvič!

Vir: Radio 1

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj