Na vsebino

Mihelja vas z novo cesto

Sanirano javno pot v Mihelji vasi, dolgo 540 metrov, so s prerezom traku včeraj tudi uradno predali namenu župan Občine Črnomelj Andrej Kavšek, krajanka Pepca Absec, predsednik Krajevne skupnosti Petrova vas Anton Plut in direktor vzdrževanja cest družbe CGP Marko Plesec. Vrednost del je znašala okoli 120.000 evrov, sredstva pa so bila zagotovljena v občinskem proračunu.

Dela je izvajala družba CGP, ki je hkrati preplastila tudi plato pred gasilskim domom, črnomaljska komunala pa je obnovila še 78 metrov vodovoda v vrednosti okoli 11.000 evrov, prav tako iz občinskega proračuna.

Župan Andrej Kavšek je izrazil zadovoljstvo ob končani naložbi, ki je plod uspešnega sodelovanja med krajevno skupnostjo in občino ter vaščanom zaželel varno uporabo nove ceste.

Za scenarij in organizacijo prireditve ob odprtju nove ceste je poskrbela Območna izpostava JSKD Črnomelj, za kulturni program pa Glasbena šola Črnomelj s harmonikarjem Blažem Pezdircem (mentor Miro Dizdar).

Vir: Občina Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj