Na vsebino

MOČ VERE v Knjižnici Črnomelj

V ponedeljek smo v Knjižnici Črnomelj gostili domačinko gospo Vero Vardjan, katera je zadnja leta, ne samo v Sloveniji ampak tudi izven njenih meja, poznana po čudežnem preživetju po udaru strele. Ta jo je, nedaleč od njenega doma, udarila leta 2012. In že naslednje leto je vse svoje vtise in doživetja zbrala v knjigi Med nebom in zemljo.

Tik pred začetkom letošnjega poletja pa je javnosti predstavila svojo drugo knjigo, katero je poimenovala MOČ VERE. Razlog, da jo je sploh izdala, je bilo predvsem njeno notranje čutenje, da mora dati tisto, kar se je v njej nabiralo dolga leta, ven. Med ljudi. In to je tudi storila. Kot pravi sama, je najhujše to, da stvari, dogodke potiskamo v sebi in o njih ne spregovorimo. Kajti vsak človek je prišel na ta svet z razlogom in nikomur niso poti posute le z rožicami. Na njej se namreč srečujemo tudi z ovirami, katere je potrebno premagovati in se ne ustaviti že pri prvi. Potrebno je vztrajati, kajti le tako bomo dosegli spremembe, še dodaja.

Za popestritev dogodka pa je poskrbela gospa Vladica Šuštar, ki je zaigrala na harmoniko in zraven še zapela.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj