Na vsebino

Možne močnejše nevihte z neurji

Danes proti večeru in ponoči, pa tudi jutri dopoldne lahko ob močnejših nevihtah v južni Sloveniji nastanejo krajevna neurja, so opozorili na Arso. Za celotno državo je izdala oranžno opozorilo. Po nižinah bo še velika toplotna obremenitev in požarna ogroženost v naravnem okolju, oranžno opozorilo velja za vso državo.

Kot kaže se bo prvi letošnji vročinski val končal s krajevnimi nevihtami in krajevnimi neurji. Po podatkih Arsa bodo pozno popoldne ali zvečer predvsem na severu nastale prve nevihte, ponekod bo zapihal okrepljen severni veter. Ponoči se bodo krajevne nevihte pojavljale še drugod.

Jutri bo spremenljivo oblačno s krajevnimi nevihtami. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 19, najvišje dnevne pa od 24 do 28 °C.

V sredo bo precej jasno. V četrtek bo dopoldne oblačno, občasno bo deževalo, popoldne se bo delno zjasnilo, nastala bo še kakšna nevihta.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj