Na vsebino

Na Črnfestu odmeva tudi smeh

Včeraj nas je v Kulturnem domu Črnomelj nasmejal radijski voditelj in komik Sašo Hribar s komičnim pripovedovanjem svoje življenjske zgodbe, na odru pa se mu je pridružil tudi kolega imitator in radijski novinar Jure Mastnak. Skupaj sta imitirala več slovenskih estradnikov in približno 150-glavo množico v dvorani nasmejala do solz. Sašo Hribar je od leta 1985 povezovalec programa na Radiu Slovenija. V nočnem programu je pričel uporabljati izmišljenega sogovornika, bioenergetika. Zaradi dobrega odziva poslušalcev se je aprila 1990 rodila radijska oddaja Radio GA-GA. Oddaja je še vedno na sporedu vsak petek na prvem programu Radia Slovenija. Na TV Slovenija je ob sobotah vodil oddajo Hri-bar. Leta 2006 pa mu je žirija RTV Slovenija za delo podelila tudi Ježkovo nagrado.

Črnfest se nadaljuje danes, in sicer z otroškim programom Pika potuje po svetu. Program se začne ob 18. uri v grajskem atriju. Pripeljite svoje najmlajše in tudi njim omogočite, da začutijo Črnfest!

Vir: KBŠ

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj