Na vsebino

Na počitniškem taboru tudi ob kislem vremenu pestro

Počitniški tabor je tudi v Hiši Sadeži družbe (HSD) Črnomelj v polnem zamahu. Že na deževni ponedeljek se je zbralo lepo število otrok, ki so izdelali ribico. Narisati in izrezati je bilo potrebno veliko število raznobarvnih krogcev, ki so jih nato prepognili in prilepili, da je nastala mavrična ribica. Kar nekaj truda in vztrajnosti je bilo potrebno, da je nastal izdelek. Vsi otroci so bili uspešni. Popoldanski čas do prihoda staršev so preživeli ob igranju družabnih iger.

Kljub slabemu vremenu, ko bi marsikdo ostal kar doma, je tudi danes v HSD Črnomelj prišlo lepo število otrok. Že jutraj sta se počitnikarjem pridružili zaposleni iz Centra za krepitev zdravja ZD Črnomelj, ki sta pripravili delavnico o prepoznavanju, izražanju in uravnavanju čustev. Skozi igro, pantomimo in barvanjem risbice so otroci spoznavali čustva ter občutke ob njih.

Po kosilu so porabili sivko, ki je ostala od delavnic v Semiču. Vsak otrok si je izdelal dišeči žakeljček iz sivke in ga tudi okrasil.

Vir: HSD Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj