Na vsebino

Naj kamp Adria - Kamp Vinica in Podzemelj na stopničkah

Spletni portal Avtokampi.si je tudi letos pripravil glasovanje Naj kamp Adria za najboljše kampe, mobilne hišice, glamping resorte in postajališča za avtodome v Sloveniji in na Hrvaškem. Najboljši kamp v Sloveniji je kamp Šobec, na Hrvaškem pa kampi Valkanela, Čikat in Straško.

Podelitev nagrad najboljšim kampom je potekala v sklopu 13. Hrvaškega kamping kongresa, ki je potekal v Termah Sveti Martin.

Slovenski kampi se lahko pohvalijo še z eno zelo uspešno sezono, saj so do konca avgusta beležili 11% več prihodov in 6% več nočitev kot v lanskem letu. Tako lahko do konca leta pričakujemo nekaj več kot 700.000 prihodov in okoli 2 milijona nočitev.

Izbor Naj kamp Adria poteka pod pokroviteljstvom podjetja Adria Dom, ki je največji proizvajalec mobilnih hišic in glamping šotorov v regiji. Obiskovalci spletne strani Avtokampi.si so lahko čez celo sezono glasovali za najboljše kampe, v septembru pa dodatne glasove oddali za 6 finalistov iz vsake kategorije.

Med manjšimi kampi so največje število glasov prejeli kampi ob rekah. Prvo mesto je osvojil najbolj ekološki kamp pri na kamp Koren iz Kobarida. Nagrada je pohvala za uspešno delo, ki ga opravlja ekipa na čelu z Lidijo Koren. Na drugem mestu je miren kamp Kolpa iz Vinice in na tretjem kamp Bela krajina iz Podzemlja, ki nudi gostom veliko dodatnih aktivnosti.

Vir: Avtokampi.si

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj