Na vsebino

Najljubši Madonnin DJ v Beli krajini

Na zabavi, ki jo je za svoje poslovne partnerje ob pričetku sezone organizirala belokranjska turistična agencija Bravina (v sodelovanju z Luxury Slovenia), smo za mešalno mizo našli izredno zanimivega gosta. Za glasbeno spremljavo je namreč po nastopu tamburaške skupine Melos skrbel svetovno znani Claudio de Tullio, ki je zgolj za ta dogodek priletel iz Rima. Gre za najljubšega DJ-a pevke Madonne, prej kot na Kolpi pa bi ga pričakovali v najbolj znanih klubih Las Vegasa, New Yorka in Ibize, kjer redno gostuje.

Prilagamo vam izsek njegovega novega komada, ki bo uradno lansiran 25.6., čeprav smo lahko ob njem ob Kolpi že brusili pete. Slišali ga bodo lahko obiskovalci hotela Borgo Egnazia, večkrat razglašenega za najboljši hotel na svetu po izboru Virtuosa, kjer Claudio nastopa kot resident DJ. Claduio se je po nastopu za Bravino že vrnil v Italijo, kjer bo njegov naslednji »gig« na zasebni zabavi v Madonninem italijanskem dvoru.

Vir: Bravina Experience
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj