Na vsebino

Najuspešnejši osnovnošolci in glasbeniki pri županu

Črnomaljski župan Andrej Kavšek je tudi letos sprejel najuspešnejše osnovnošolce in glasbenike. Osnovnošolcem, med katerimi je bila večina tistih, ki so bili odlični vseh devet let ter nekaj takih, ki so dosegli posamezne zavidljive uspehe na različnih tekmovanjih, je položil na srce, da je v znanju moč in da se z znanjem lahko borijo proti vsemu v življenju ter jim tako dal dobro popotnico za naprej. Poudaril je še, da naj se ne ustrašijo izzivov, ampak naj sledijo svoji strasti in si vedno znova odločno zastavijo dovolj visoke cilje.

Sprejema pri županu se je udeležilo 40 učencev ter nekaj njihovih mentorjev, in sicer iz OŠ Vinica, OŠ Komandanta Staneta Dragatuš, OŠ Mirana Jarca Črnomelj, OŠ Milke Šobar Nataše, OŠ Loka Črnomelj in Glasbene šole Črnomelj. Z večino se je župan Kavšek srečal včeraj na Gričku pod mogočnimi lipami, z drugo manjšo skupino pa danes v sejni sobi Občine Črnomelj.

Vir: Občina Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj