Na vsebino

Naredimo nekaj dobrega - tudi s knjigo

Lani smo se ta čas zbrali in obdarovali starostnike, ker smo ocenili, da je gospodarsko vzdušje pozitivno in, da so bolj kot otroci pomoči potrebni osamljeni starostniki. Letos se je tehtnica, na žalost, nagnila k najbolj ranljivim v naši družbi - k otrokom.

Ni potrebno poudariti, da so otroci vsesplošno utrpeli posledice razmer, ki smo jim priča v zadnjih mesecih. Predstavljajte si, da ste otrok in da ste odrezani od vsega, kar vam v tem obdobju najbolj pomeni. Ni lahko! Vsem otrokom, v vseh starostnih skupinah ni lahko. Saj imajo otroci najmanj možnosti, da bi sami vplivali na to, kar se trenutno dogaja.

Če pa k temu dodamo še druge življenjske izzive in težke materialne pogoje, pa je situacija še toliko bolj zaskrbljujoča.

Zato stopimo skupaj in narišimo nasmeh najšibkejšim!

Saj veste, kot družba smo močni samo toliko, kolikor je močen naš najšibkejši člen!

Zbralo se nas je že kar nekaj dobrosrčnežev, če želiš tudi ti pomagati po svojim zmožnostih ter na svoj način, brez zadržkov kontaktiraj katero izmed nas, ki smo označene, ki jo poznaš ali ti se zdi najbolj dostopna.

Če želite pomagati lahko pokličete Gordano (041-643-340) ali Renato (041-856-308) in pri njiju dobite nadaljnja navodila.

Akciji pa se letos pridružuje tudi PolaBekeraj.

Polona Klančnik - Pola je namreč pred kratkim izdala knjigo D(r)oživete sladkarije. V minulem tednu je pet knjig z našo pomočjo že razdelila, od naslednjih desetih, ki jih bo prodala, pa gre ves izkupiček v dobrodelno akcijo "Naredimo nekaj dobrega". Pohitite torej, kupite knjigo in obenem pomagajte otrokom. Knjigo lahko naročite na el. naslovu: [email protected].

Hvala že v naprej, veselimo se vašega sodelovanja.

Verjemite, da boste osrečili marsikatero otroško srce.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj