Na vsebino

Nova navodila za prijavo obiska v DSO Metlika

Objavljamo nove kontaktne številke za obvezno predhodno najavo obiska v DSO Metlika, in sicer:
- Mestni trg - tajništvo na telefonsko številko 07 30 63 160 (od ponedeljka do petka od 8:00 do 10:00 ure) ali prek e-pošte [email protected].

- Enota za demenco - telefonska številka 040 188 237 ali e-pošta [email protected].
Zaradi varnosti naših stanovalcev prosimo obiskovalce, da se še vedno držijo navodil.

Kljub temu, da so obiski nekoliko sproščeni, jih je še vedno potrebno vnaprej najaviti. Obiski lahko trajajo dlje časa, izvajajo se še vedno na dvorišču doma. K nepomičnemu stanovalcu je dovoljen napovedan obisk enega zdravega obiskovalca.

Prinašanje hrane stanovalcem s strani obiskovalcev je dovoljeno, vendar v primernih količinah in v originalni embalaži. Obiskovalci morajo ob obisku izpolniti vprašalnik glede svojega zdravstvenega stanja, v domu pa izvajamo vse preventivne ukrepe za preprečevanje okužbe. Na obisk lahko k posameznemu stanovalcu prideta največ dve zdravi osebi, ki morata nositi zaščitno masko. Obiskovalci morajo biti zdravi zadnjih 14 dni in niso bili v stiku z osebo, okuženo z virusom COVID-19. Ob obisku se bo obiskovalcem izmerilo telesno temperaturo, poleg tega bodo podpisali izjavo o izpolnjevanju prej navedenih pogojev.

Zaradi slabšanja epidemiološke slike po Sloveniji so izhodi stanovalcev dovoljeni le v primeru zdravstvenih potreb.
Še vedno izvajamo videoklice. Lahko pokličete na telefon 051 219 487.

Ostanite zdravi!

Vir: DSO Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj