Na vsebino

Ob zaključku leta druženje s prostovoljci

Zadnji delovni dan letošnjega leta smo v Hiši Sadeži družbe Metlika izkoristili za neformalno druženje s prostovoljci. Vsak je naredil hitri povzetek svojega leta 2023. Postavljeni smo pred mnoge izzive in izkušnje niso vedno prijetne, skupaj pa zmoremo narediti življenje znosnejše. Z drobnimi potezami lahko naredimo nekaj lepega za ljudi okoli sebe. S hvaležnostjo gledamo na vse kar smo preživeli v letu, ki se poslavlja. Vsem in vsakemu posebej smo se zahvalili za podeljeni čas in skrb ter uspešno sodelovanje, ki ga bomo nadaljevali tudi v leto 2024. Razdelili smo darila, ki sta jih pod smrekico pustila Božiček in Dedek Mraz (hvala trgovskemu podjetju Hofer za donacijo artiklov).

Preden smo se razšli novemu letu in novim dogodivščinam naproti, smo si za popotnico izrekli najlepše želje. Naj vsem prazniki minejo mirno, brez pretiranih pričakovanj in razočaranj, naj se nas v letu 2024 držijo sreča, zdravje in izpolnjene skrite želje.

Vir: HSD Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj