Na vsebino

Občina Semič pomaga mladim pri reševanju stanovanjskega problema

Občina Semič je objavila javni razpis za dodelitev enkratne denarne pomoči mladim in mladim družinam pri prvem reševanju stanovanjskega problema v občini v letu 2024.

Upravičenec do pomoči je lahko mlada oseba ali eden od staršev mlade družine oziroma skrbnik otroka, ki je državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v občini Semič in ki na območju občine prvič rešuje stanovanjski problem. Pravice in upravičenci se medsebojno izključujejo.

Upravičenec na dan oddaje vloge ne sme biti starejši od 35. let, enkratno denarno pomoč pa lahko prejme samo enkrat in samo za eno od oblik reševanja prvega stanovanjskega problema.

Za prvo reševanje stanovanjskega problema se šteje prva gradnja oz. nakup stanovanja ali stanovanjske stavbe s strani upravičenca, preureditev stanovanja ali stanovanjske stavbe s strani upravičenca, ki zajema vsa gradbena
dela, vključno z inštalacijami ter nakup in vgradnjo stavbnega pohištva (okna, vrata, ipd.).

Razpis je odprt do vključno 15. septembra 2024. Vloge morajo biti oddane priporočeno po pošti ali osebno na naslov Občina Semič, Štefanov trg 9, 8333 Semič, in sicer v sprejemno pisarno Občine Semič.

Kontaktna oseba: Tatjana Zorc, tel. 07/35 65 354, 07/35 65 360, [email protected]

Podrobnejše informacije so na voljo v priloženi dokumentaciji.

Priponke

Vir: Občina Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj