Na vsebino

Občni zbor PGD Dragatuš, 2022

V soboto smo imeli gasilsci PGD Dragatuš vsakoletni občni zbor, ki se ga je udeležilo veliko članov in tudi povabljenih gostov drugih gasilskih društev iz okolice (PGD Zapudje, PGD Butoraja, predsednik GZ Črnomelj) in Hrvaške (namestnik predsednika Hrvaške gasilske zveze Nedeljko Vukalović, DVD Novi Marof) .

Na zboru so bili vsi prisotni seznanjeni z delom PGD Dragatuš v preteklem letu. Gasilci smo dobili novo poveljniško vozilo, novo zaščitno opremo in opremo za vaje operativnih gasilcev, prenovili smo garažo, naredili načrte za prenovo stopnišča v gasilnem domu, prenovili okolico gasilnega doma,veliko operativnih gasilcev pa je pridobilo tudi novo znanje na tečajih specialnosti. Prav tako je veliko članov dobilo priznanja za njihovo nesebično delo pri delovanju PGD Dragatuš.

Občni zbor so imeli v petek tudi mladinci PGD Dragatuš, ki so bili prav tako seznanjeni z delom v preteklem letu. Na zboru so dobili priznanja Gasilske zveze Črnomelj za uspehe na državnem prvenstvu gasilske mladine, na kar smo zelo ponosni in vsem še enkrat iskreno čestitamo.

Vir: Gasilci Dragatuš

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj