Na vsebino

Obisk otrok v DSO Črnomelj

Vsaka beseda, vsak pogled, vsako dejanje in vsak nasmeh lahko prinese srečo drugim ljudem. V sredo so nasmeh na obraz in iskrico v očeh v Domu starejših občanov (DSO) Črnomelj privabili učenci OŠ Loka Črnomelj. Skupaj z učitelji so pripravili prisrčen program z zvoki harmonike, petjem, deklamacijami in recitiranjem.

Pesmice učencev PH Stratus so pričarale zimsko vzdušje in vsi si želimo, da nas v prihodnjih prazničnih dneh poleg dobrih mož obiščejo tudi snežinke. Harmonikarja Jošt Klepec in Žiga Miketič sta praznovanje popestrila že pred, med in po prireditvi.

Program sta povezovala Neja Veselič in Žiga Kastrin, deklamirali sta tretješolki Zala Šafar in Alja Dvojmoč, novoletno recitacijo pa je prebral petošolec Rok Skukan. Zbrane sta nagovorila tudi ravnatelj OŠ Loka Črnomelj Boštjan Papež in predstavnica DSO Črnomelj Petra Simčič, s katero načrtujemo vsakoletno sodelovanje v okviru ID Vitezi dobrodelnosti in prostovoljstva ter širše.

Vir: OŠ Loka Črnomelj, DSO Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj