Na vsebino

Obnovljen vodovod in kanalizacija

Danes smo na Krasincu svojemu namenu predali obnovljen vodovod in kanalizacijo, 2. faza, 4. etapa, ki smo jo realizirali v letošnjem letu.

Dela je v obdobju od marca do julija izvedlo podjetje BGP GRADNJE, d. o. o. V sklopu investicije je bil obnovljen vodovod v dolžini 321 m, komunalna kanalizacija v dolžini 428 m, preplaščeno vozišče z odvodnjavanjem ceste v dolžini 241 m ter postavljenih 9 svetilk javne razsvetljave.

Vrednost izvedenih del, skupaj z gradbenim nadzorom, izdelavo varnostnega načrta in koordinacije varnosti in zdravja pri delu je znašala 223.489,28 EUR. Investicija je bila v celoti financirana iz občinskega proračuna.

Prireditev je povezoval Jože Zupanič. Prisotne sta nagovorila predsednik Krajevne skupnosti Krasinec Jože Jakofčič in župan Darko Zevnik. Za kulturni točki je poskrbela Mija Zupanič, ki je na klarinetu zaigrala skladbi Naša četica koraka in Lepa Anka.

Vir: Občina Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj