Na vsebino

Obvestilo o organizaciji dela Občinske uprave občine Črnomelj

Spoštovani,

glede na poslabšano epidemiološko sliko in povečano število okužb na območju naše občine, Občinska uprava Občine Črnomelj z današnjim dnem, 13. oktobrom 2020, prehaja na način dela v TIMIH, ki so oblikovani tako, da se zaposleni v istih pisarnah razdeljeni v dve skupini, v tim 1 in tim 2. Tako se v prostorih občinske uprave istočasno nahaja polovica zaposlenih, druga polovica pa je na delu od doma. Skupini se vsak četrtek v tednu zamenjata. Taka organizacija dela nam omogoča nemoteno izvajanje vseh nalog občinske uprave tudi v primeru morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 ali odrejeno karanteno.

Že od 28. septembra 2020 pa je v veljavi omejeno uradovanje v prostorih Občine Črnomelj, kar pomeni, da se vse zadeve lahko urejajo samo s predhodnim dogovorom z uslužbencem, ki ga stranka potrebuje. Vloge se lahko oddajo v nabiralnik pred vhodom v občinsko stavbo. Plačevanje v sprejemni pisarni pa je omogočeno samo preko elektronskega bančništva.

Občinska uprava je še vedno dosegljiva preko telefona 07 306 11 00 in elektronske pošte [email protected].

Prosimo za strpnost in razumevanje. Upoštevajmo vse sprejete ukrepe in že znana priporočila za preprečitev širjenja okužb z virusom SARS CoV-2.

Ravnajmo odgovorno in ostanimo zdravi.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj