Na vsebino

Obvestilo oškodovancem v zadevi prijave škode zaradi posledic toče v letu 2019 - podaljšan rok za oddajo

Občina Metlika obvešča vse oškodovance, ki so po pošti prejeli obrazec 2.09 s strani Uprave RS za zaščito in reševanje za prijavo škode po toči, da je rok za oddajo navedenega obrazca podaljšan do srede, 22. 1. 2020.

Navedeni obrazec s potrebnimi dokazili je potrebno oddati na občino (soba št. 5). Dokumentacija, ki jo je potrebno predložiti: - obrazec 2.09, na katerem se izpolnijo podatki o oceni škode (stolpec D in E) s podpisom oškodovanca; - podpisano izjavo kmetijskega gospodarstva glede enotnega podjetja (izjava de minimis); - zavarovalnico, številko zavarovalne police in višino izplačane škode s strani zavarovalnice v primeru sklenjenega zavarovanja (priložiti kopijo zavarovalne police, iz katere mora biti razvidna površina zavarovalnih kmetijskih kultur in potrdilo o izplačilu zavarovalnine); - dokazila o izpadu prihodka ali zmanjšanem pridelku (slike poškodovanega vinograda oz. pridelka, cenilni list zavarovalnice, zapisnik zavarovalnice…).


Prosimo, da se roka za oddajo vloge dosledno držite.

Vir: Občina Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj