Na vsebino

Obvestilo Štaba CZ Občine Črnomelj in ZD Črnomelj

Štab Civilne zaščite Občine Črnomelj in Zdravstveni dom Črnomelj pozivata, da se dosledno upošteva Odredbo o prepovedi zbiranja na javnih prireditvah v javnih prostorih zaprtega tipa v Republiki Sloveniji, kjer se zbira več kot 500 ljudi, ki jo je izdal minister za zdravje. Priporočata tudi, da zaradi povečanega epidemiološkega tveganja organizatorji razmislijo tudi o smiselnosti prireditev z manjšim številom ljudi.

Štab CZ Občine Črnomelj in ZD Črnomelj sta izdala tudi ostala navodila in priporočila, ki smo jih že objavili, dodajamo tudi ostala že objavljena obvestila:

Zdravstveni dom Črnomelj obvešča (1)

V ZD Črnomelj samo skozi glavni vhod

Prepoved obiskov v DSO Črnomelj

DSO Metlika Obvešča

Obvestilo metliškega župana

Obvestilo Lekarne Vrščaj

Dodatno sporočilo štaba CZ Občine Črnomelj in ZD Črnomelj

Pred ZD Črnomelj postavljen šotor za izolacijo

DSO Metlika sporoča

ZD Črnomelj pokriva tudi NMP za Metliko

Preklic dejavnosti CKZ Bela krajina

Obvestilo Centra za socialno delo

V Sloveniji imamo do zdaj potrjenih 19 primerov koronavirusa, veliko pa lahko za zajezitev nadaljnjega širjenja storimo tudi sami z upoštevanjem vseh navodil in skrbjo za lastno higieno.

V prilogi spodaj si lahko poleg odredbe Ministrstva za zdravje preberete tudi zelo dober zbir splošnih informacij- priporočil, kaj lahko storimo sami glede Corona virusa (velja pa lahko tudi za ostale okužbe dihal).

Priponke

Vir: CZ in ZD Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj