Na vsebino

Od danes na spletni strani tudi dnevni horoskop

Spoštovani, z večanjem obiska naše spletne strani se večajo tako naši, kot tudi vaši apetiti. Na naš naslov nam pošiljate pohvale, pripombe, opazke in seveda želje, kaj vse bi pri nas radi še prebrali.

Ene želja, ki se vztarjno ponavlja je tudi horoskop in zato smo stopili v kontakt z astrologinjo Mihaelo Malečkar z Astrološkega inštituta.

Mihaela se že od leta 2003 profesionalno ukvarja z astrološkim svetovanjem in poučevanjem. Ima opravljeno diplomo v šoli astrologije Stella, več let je obiskovala predavanja srbskega astrologa Aleksandra Imširagića. Kot svetovalka se vedno trudi priti problemu do dna, poiskati globlje vzroke ponavljajočih se težav v katerih se ljudje znajdejo. V vlogi učitelja spodbuja učence k samostojnemu razmišljanju in sklepanju. Od leta 2013 je vodja Astrološkega inštituta.

Vsako jutro vas svež horoskop čaka na naši spletni strani (skrajno desno spodaj), Mihaelo pa lahko tudi pokličete, ji pišete ali se pogovorite celo prek Skypa TUKAJ.

Ker pa mora imeti horokop tudi nekaj belokranjskega, smo za pomoč prosili akademskega slikarja Roberta Lozarja, ki je na hudomušen našin upodobil Belokranjca/ko za vsak znak posebej. Barbara Matakovič je Robertovim risbam dodala samo dve barvi in oblikovala končni izgled.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj