Na vsebino

Od januarja deluje Europa Donna Bela krajina

V januarju letošnjega leta smo se članice Europa Donna povezale v skupino Europa Donna Bela krajina. Ob podpori Občine Semič se srečujemo v njihovi občinski stavbi vsak 1. petek v mesecu ob 18. uri.

Namen našega druženja je aktivno preživljanje prostega časa, izobraževanje in osveščanje o pomenu zdravega načina življenja. Naš plan aktivnosti se je začel s prilagojeno vadbo joge, v sodelovanju z Društvom joga v vsakdanjem življenju Novo mesto, imele smo delavnico ličenja, v pomladnih mesecih bomo obiskovale tečaj salse, med letom organizirale pohode v naravi, čas bomo namenile ustvarjalnim delavnicam z otroki. Ob jutrišnjem 8. marcu, svetovnem dnevu žensk, bomo našo skupino predstavile v Metliki, kjer bo tema delavnice ženska sodobnega časa.

Opozarjamo na slogan "Reši si življenje“, ko s samopregledovanjem dojk lahko na enostaven način pripomoremo k zgodnejši diagnozi, čimprejšnjemu zdravljenju in uspešni rehabilitaciji.

V skupini smo ženske različnih starosti in poklicev, kar nas bogati in nam omogoča zelo pestro dejavnost. Skupino povezujem prostovoljka Združenja Europa Donna Vesna Gregorič. V skupini se imamo lepo, čutimo se povezane z mnogimi ženskami s podobno življenjsko izkušnjo, ki nas je spremenila in obogatila hkrati, da imamo rade življenje, ljudi in cenimo vse kar je dobro.

Smo skupina odprtega tipa, zato prijazno vabljeni na naše dogodke.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj