Na vsebino

Odeon na spletu in Facebook-u

Spoštovani,

kar nekaj vprašanj smo dobili v zadnjih dneh glede naših objav na Facebook-u. Predvsem s pohvalami, med njimi pa je bilo tudi nekaj takšnih, v katerih sprašujete zakaj nekatere objave, ki so na naši spletni strani, niso objavljene tudi na FB-ju. Verjamem, da jih na FB-je hitreje in lažje najdete, vendar razlog, da ne objavljamo več vseh novic na socialnem omrežju Facebook je ta:

Aktiv ravnateljev belokranjskih osnovnih in glasbene šole se je odločil, da na spletni strani lahko objavljamo oz. povzemamo novice šol z njihovih spletnih strani (glede tega imamo tudi podpisan sporazum), na Facebook pa jih ne smemo širiti. To velja za vse šole, razen za OŠ Milke Šobar Nataše, Glasbeno šolo Črnomelj in OŠ Mirana Jarca Črnomelj, ki so izrazile željo, da zaradi razpoznavnosti šol in širjenja informacij njihove prispevke lahko širimo tudi po Facebook-u. Opravičujem se vsem, ki pogrešate ostale šole, vendar odločitev (čeprav nam ni razumljiva) ostalih šol spoštujemo. V kolikor katera od šol spremeni mnenje, jih bomo z veseljem dodali med prej naštete tri.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj