Na vsebino

Pestre aktivnosti v projektu Ekošola

Metliški vrtec je sodeloval na kreativnem natečaju v okviru projekta Eko-paket, s katerim smo otroke s pomočjo vzgojiteljic in vzgojiteljev spodbujali h kreativnemu ustvarjanju iz kartonske embalaže za mleko in sokove. Naš projekt se je uvrstil med zmagovalce v svoji starostni kategoriji. Med več kot 1200 kreativnih izdelkov v petih starostnih skupinah smo osvojili tretje mesto.

Podelitev priznanj in nagrad je potekala v petek, 10. marca, na sejmu Altermed v Celju. Na odru v Celju je priznanje in nagrado prevzela vzgojiteljica Mateja Vidmar. Na sejmu Altermed smo naše aktivnosti v okviru projekta “Odgovorno s hrano” predstavili tudi na osrednjem odru. Vzgojiteljica Suzana Šajnič je za svojo predstavitev požela veliko pohval. V soboto smo se na sejmu predstavili tudi s stojnico. Kako domiselni smo bili letos, si poglejte na priloženih fotografijah.

Na sejmu Altermed smo želeli izpostaviti odnos do zdravja. Posebej za to, ker ima zdravje kot vrednota tudi v družini svoje pomembno mesto.

Zdravje temelji na:
– zdravi in uravnoteženi prehrani,
– telesni aktivnosti,
– medsebojnih odnosih,
– varnem otrokovem okolju.

Za trud in predstavitev se zahvaljujemo vsem sodelujočim.

Vir: Vrtec Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj