Na vsebino

Pionirke PGD Suhor državne podprvakinje

Pionirke PGD Suhor so osvojile 2. mesto.
Pionirke PGD Suhor so osvojile 2. mesto.

Gornja Radgona je minuli konec tedna gostila državno gasilsko tekmovanje za memorial Matevža Haceta, na katerem so se pionirji, mladinci, člani in starejše gasilke ter gasilci iz vse Slovenije pomerili v različnih vajah. Z uspehi se lahko znova pohvalijo tudi belokranjske gasilke in gasilci.

V kategoriji pionirk (deklice od 6 do 11 let) je ekipa Prostovoljnega gasilskega društva Suhor v močni konkurenci 46-ih ekip, dosegla odlično drugo mesto. Pomerile so se v treh različnih disciplinah (vaja z vedrovko, prenos vode in razvrščanje) ter za zmagovalkami zaostale za pičli dve stotinki sekunde.

Ekipo sestavljajo Laura Draginc, Ana Draginc, Anja Plut, Diana Matvieieva, Sara Škof, Zala Plut, Nessaja Lana Babič, Kaja Popovič in Tinkara Videtič. Mentor ekipe je Robert Draginc. Ob povratku v domači kraj je dekleta pričakal prisrčen sprejem, ki so ga pripravili člani PGD Suhor skupaj s starši in prijatelji. Čestitala jim je tudi metliška županja Martina Legan Janžekovič. V PGD Suhor se ob tem zahvaljujejo vsem pomočnikom: Veroniki Videtič, Nini Zupančič, Juriju Govedniku, Simoni Dragovan in Goranu Firu, pa tudi staršem za podporo in sodelovanje.

V isti kategoriji so se s četrtim mestom odlično odrezale tudi pionirke PGD Stari trg ob Kolpi.

V kategoriji starejših gasilcev so se drugega mesta veselili člani PGD Kot – Brezje.

Med člani A se je s četrtim mestom izkazala ekipa PGD Lokvica 1, medtem ko je Lokvica 2 zasedla sedmo mesto.

Med članicami A se je ekipa PGD Semič uvrstila na osmo mesto.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj