Na vsebino

Ples nima omejitev

Ob malo znosnejših temperaturah iztekajočega se poletja smo plesalci Country plesne skupine Vrtičkarji svoje poletne nastope (Dobrodelni koncert PGD Črešnjevec, Rodine, Vodena Draga, Semiška ohcet, 18. Belokranjska razstava konj Blatnik) zaokrožili z nastopoma na Dolenjskem in Primorskem.

V soboto smo plesni dan začeli v Grosupljem, kjer smo bili toplo sprejeti na prireditvi Grosuplje v jeseni. Malo pred poldnevom so bile temperature našemu plesu še prijazne. Po ogledu stojnic z domačimi izdelki in kratki osvežitvi s hladno pijačo, smo se odpravili proti morju. Na postanku na počivališču ob avtocesti (kar precejšen del poti smo prevozili po lokalnih cestah, saj je bil na avtocesti zaradi prometne nesreče zastoj), smo ob druženju s turisti iz Nemčije, katerim smo tudi zaplesali, ugotovili, da poletja še ni konec. Sonce je zažarelo v vsej svoji veličini in nas spremljalo do obale, kjer smo imeli nastop na 5. Golažijadi Škofije. Tu smo se srečali s starimi znanci iz kulturnega društva Dobra volja Škofije, ki so tudi bili organizator tega dogodka. Na s soncem obsijanem prireditvenem prostoru smo, polni energije, odplesali načrtovan nastop, se okrepčali z golažem, potem pa se, skupaj s člani plesne skupine društva Dobra volja, plesno zabavali do večera. Ob slovesu smo se seveda dogovorili, da se zopet srečamo – in to prej, kot pa šele naslednje leto na istem prostoru.

Tako smo CPS Vrtičkarji zaključili poletno sezono s skokom v morje, ki je bilo v nedeljo prijetno toplo. Sedaj pa se pripravljamo na jesenski del, ki bo, kako pa drugače, v znamenju trgatve, kostanja in vina.

Prijazen plesni kavbojski pozdrav – YEEHAW!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj