Na vsebino

Plesne vaje na spletu

Plesno društvo Arabeska v Črnomlju je po poletnem premoru, konec septembra, pričelo novo plesno sezono. Že zaradi velikosti prostora je bilo število mest na plesnih tečajih in vadbah omejeno, nato so prišli še začasni vladni ukrepi z omejitvijo do 10 oseb. Omejitev je takrat poleg inštruktorice omogočila vpis le 9 članov na posamezno vadbo ali tečaj. Z novimi vladnimi ukrepi pa je zdaj plesno društvo primorano popolnoma prenehati z vsemi aktivnostmi v plesni dvorani. Kljub temu bomo člani ostali aktivni, četudi od doma, tako da smo vse naše vaje prestavili na internet.

Tokrat več ni omejitve - za vas imamo neomejeno število mest na spletnih prenosih plesnih vaj. Priključite se lahko na vse vadbe in tečaje, ki so vam všeč. Za dostop do vaj nam lahko pošljete email na [email protected].

Urnik:

Ponedeljek 18:30: VIP trening z Ivano

Sreda 19:30: Aerobika z Mašo

Četrtek 19:00: Orientalski ples z Danielo

Petek 17:45 Just for fun z Chante

Petek 19:00 Diva z Chante

Kljub ukrepom, ki nam onemogočajo določene aktivnosti, poskrbite, da se boste dovolj gibali in s tem ohranjali zdravje. Ohranjanje zdravja in dvigovanje odpornosti nam je zdaj še najbolj pomembno, saj v teh časih želimo zmanjšati število obolenj. Sami lahko za to največ storimo.

Ostanite zdravi in upamo, da se vidimo na spletnih plesnih vajah.

Vir: PD Arabeska

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj