Na vsebino

Podjetniška kava – predstavitev podpornega okolja v Beli krajini

Bogastvo Bele krajine ni zgolj v naravnih lepotah temveč tudi v neizmerljivih podjetniških idejah in ustvarjalnosti. Tu se rojevajo in razvijajo podjetniške zgodbe, ki spreminjajo našo skupnost in prispevajo k širšemu družbenemu napredku. Pri tem ima vsak podjetnik pomembno mesto in vlogo, vsaka inovativna ideja zasluži tehten premislek in podporo.

Ker je za gradnjo trajnostnega in uspešnega podjetja ključno sodelovanje s pravimi partnerji in institucijami vas vabimo na dogodek Podjetniška kava – predstavitev podpornega okolja v Beli krajini, ki bo v torek, 5. decembra 2023, ob 12. uri na Kmečkem turizmu PČ (Vajdova ul. 87, 8333 Semič).

Dogodek je namenjen raziskovanju, spoznavanju in povezovanju z različnimi deležniki, ki so tu, da vam pomagajo uresničiti vaše podjetniške vizije in stojijo ob strani vsakemu posamezniku, ki stopi na pot podjetništva. Naša želja je povezati vas z viri, informacijami ter podporo, ki jo ponujajo različne organizacije in institucije v Beli krajini. Pričakujte zanimive predstavitve in dialoge s predstavniki ustanov kot so: RIC Bela krajina, Območni obrtno-podjetniški zbornici Črnomelj in Metlika, Občina Semič, Občina Metlika, Občina Črnomelj, Zavod RS za zaposlovanje, Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj.

Vzemite si čas za mreženje, postavljajte vprašanja in izkoristite priložnost, da stopite korak bližje k uresničitvi vaših podjetniških sanj.

Več informacij in prijava pa TUKAJ.

Vir: RIC Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj