Na vsebino

Podpora lastnikom gostinskih obratov in ostalim ponudnikom hrane na območju občine Črnomelj

Z namenom omilitve negativnih posledic zaprtja gostinskih lokalov zaradi epidemije novega koronavirusa (Covid-19), Občina Črnomelj objavlja seznam gostinskih lokalov, t.i. »to go« ponudnikov, pri katerih je mogoče hrano in/ali napitke naročiti in jih potem osebno prevzeti.

Zavedamo se, da razmere, v katerih smo se znašli niso lahke, zlasti ne za določene poklice in dejavnosti. S tega stališča je pomembno, da v takih časih sodelujemo in si pomagamo po najboljših močeh.

Glede na navedeno vabimo vse zainteresirane gostince in ostale ponudnike hrane, ki želite, da vas uvrstimo na omenjeni seznam, da nam sporočite informacije o svoji ponudbi na e-naslov: [email protected] , lahko pa nas pokličete tudi po telefonu 07/30-61-122 (Tanja Peteh)

Za vpis potrebujemo naziv in naslov ponudnika, telefonsko številko in/ali e-naslov za naročanje, spletno ali facebook stran s ponudbo in cenikom hrane ter vrsto prevzema hrane in/ali napitkov.
Seznam ni dokončen in ga bomo sproti dopolnjevali.

Naj vas samo spomnimo na pojasnilo Ministrstva za notranje zadeve, da dostava hrane in/ali napitkov na dom (v času predpisane policijske ure) med 21. in 6. uro, ni dovoljena.

Priponke

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj