Na vsebino

Pogrešana otroka Vita Žagar in Rey Bobnar - PREKLIC!

Preklicujemo iskanje pogrešanih otrok Vite Žagar in Reya Bobnarja iz Novega mesta. Policisti PP Novo mesto so ju našli na območju Straže, z njima je vse v redu.

S PU Novo mesto so nas obvestili, da pogrešajo 14-letno Vito Žagar iz Westrove ulice v Novem mestu in 13-letnega Reya Bobnarja iz Ulice Slavka Gruma v Novem mestu.

Reya pogrešajo od jutranjih ur, ob odhodu od doma naj bi bil oblečen všportne hlače modre barve, pulover rdeče in modre barve, obut he bil v belešportne copate. Vita je bila nazadnje opažena 9. 5. okoli 14. ure, ko je neznano kam odšla iz OŠ Drska. Oblečena je bila v modre jeans hlače,pulover črne barve s sivo kapuco in obuta v belo rdeče športne copate. Pri sebi je imela torbo sive barve z obrobo v roza barvi.

Po do sedaj zbranih obvestilih novomeških policistov bi se pogrešana lahko nahajala skupaj. Takoj po prejetem obvestilu o pogrešanju smo pričeli izvajati številne aktivnosti za njuno izsleditev, vendar ju do tega trenutka še niso našli.

Vse, ki bi Vito in Reya opazili ali karkoli vedeli o okoliščinah njunega izginotja prosimo, da pokliče na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj