Na vsebino

Policisti poročajo o dogodkih v minulem koncu tedna

Policisti na mejnem prehodu Vinica so v soboto zvečer zvečer zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus vozniku osebnega avtomobila iz Hrvaške. 61-letnemu kršitelju, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,59 miligramov alkohola, so odvzeli prostost, ga pridržali in privedli v postopek na pristojno sodišče.

V noči na nedeljo so policisti PP Metlika v kraju Krivoglavice odredili preizkus alkoholiziranosti 61-letnemu vozniku avtomobila. Kršitelj, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, saj se mu zaradi kršitev izvršuje ukrep prepovedi vožnje, je imel v litru izdihanega zraka 1,03 miligramov alkohola. Mercedes so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Policisti PP Črnomelj so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v petek in včeraj v Preloki, Tribučah in v okolici kraja Damelj izsledili in prijeli 15 državljanov Pakistana in osem državljanov Indije, ki so nezakonito prestopi državno mejo.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj