Na vsebino

Policisti poročajo o nepravilnostih v prometu

Simbolna fotografija
Simbolna fotografija

Policisti so včeraj obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami ter štiri z materialno škodo. Na Gornji Težki Vodi, na cesti Novo mesto – Metlika, je nekaj po enajsti uri prometno nesrečo povzročil motorist. Zaradi nepravilnega prehitevanja je trčil v osebni avtomobil in pri tem padel po tleh. Alkohola policisti niso ugotovili, motorist pa se je lažje poškodoval in je zdravniško pomoč poiskal kar sam.

Črnomaljski policisti so v kraju Gaber okoli sedme ure zvečer ustavili 27-letnega državljana Sirije, ki je vozil osebni avtomobil nemških registrskih tablic. Ugotovili so, da nima ustreznega vozniškega dovoljenja, zato so mu vozilo zasegli, njega pa odpeljali v takojšnji postopek na sodišče.

Na mejnem prehodu Metlika so ponoči na izstopu iz Slovenije kontrolirali 36-letnega voznika tovornega vozila s priklopnikom, na katerem je imel naloženo hlodovino. V postopku mejne kontrole so ugotovili, da nima veljavnega vozniškega dovoljenja, zato so mu tovornjak zasegli.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj