Na vsebino

Policisti poročajo tudi o tem ...

Simbolna fotografija
Simbolna fotografija

Novomeški policisti preiskujejo kaznivo dejanje goljufije. Oškodovanec jih je obvestil, da se je družbenem omrežju Facebook odzval na oglas neznanca. Ta naj bi mu predlagal, da bi po ugodni ceni skupaj odkupila zlato, ki naj bi bilo last podjetij iz tujine, ki so šla v stečaj. Neznanec naj bi že našel kupca in tujine, ki bi zlato takoj odkupil po enkrat višji ceni. Na dogovorjenem mestu sta se srečala z in oškodovanec mu je izročil denar. Z odkupovalcem naj bi se kasneje srečala na drugem mestu, vendar neznanec tja ni prišel, prav tako se ni več odzival na klice oškodovanca. Policisti so takoj po prijavi oškodovanca pričeli s preiskavo. Na območju Črnomlja so izsledili osumljena goljufa in ju pridržali. Ovadili ju bodo zaradi kaznivega dejanja goljufije. "Občanom svetujemo, naj bodo previdni in ne nasedajo prevarantom, ki pri sklepanju različnih poslov obljubljajo nerealne in visoke zaslužke. Denarja naj v nobenem primeru ne izročajo neznancem, o sumljivih okoliščinah pa takoj obvestijo policijo," pravijo na PU Novo mesto.

Črnomaljski policisti so včeraj dopoldne pri naselju Miliči prijeli tri državljane Alžirije in državljana Maroka, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Tujci so preplavali reko Kolpo. Po zaključenem postopku so jih nastanili v azilnem domu.

V minuli noči je v Črnomlju nekdo skozi vrata vlomil v gostinski lokal in ukradel približno 100 evrov.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj