Na vsebino

Policisti so zasegli dve vozili

Včeraj okoli 17. ure so policisti PP Črnomelj v Lokvah ustavili voznika osebnega avtomobila Renault kangoo, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic. Ugotovili so, da 49-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil. Renault kangoo so zasegli, mu izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

V naselju Sovinek so črnomaljski policisti ob 17.30 kontrolirali voznika osebnega avtomobila Renault megane scenic. 43-letni kršitelj je vozil neregistriran in nezavarovan avtomobil, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic. Zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti so mu odredili preizkus, v litru izdihanega zraka je imel 0,85 miligramov alkohola. Kljub prepovedi je kršitelj poskušal nadaljevati z vožnjo, kar so mu policisti preprečili. Avtomobil so mu zasegli, zaradi kršitev izdali plačilni nalog in napisali obdolžilni predlog.

Vir: PU Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj