Na vsebino

Pomoč ob nevihti in obvestilo

Spoštovani,

vsem se iz srca zahvaljujemo za ponujeno pomoč. Tistim, ki ste na svojo ponujeno pomoč na FB profilu ali kako drugače že prejeli odziv, in tako pomagali prizadetim v neurju se še enkrat zahvaljujemo za ažurnost in nemudno pomoč. Tisti, ki še imate potrebščine in bi jih radi podarili ljudem, ki jim je petkovo neurje uničilo premoženje, lahko poleg oglasa na FB pošljite sporočilo na [email protected] .

Še enkrat se vsem iskreno zahvaljujemo za sporočila in ponudbe pomoči, na vse žal nismo mogli odgovoriti.

Vsi, ki lahko finančno pomagate, lahko nakažete sredstva na TRR Gasilske zveze Črnomelj.

št. SI56 0243 0001 8399 492 sklic: 00 8-6-2018

Še enkrat iskrena hvala.

OBVESTILO ZA JAVNOST - škoda po neurju

Občane, ki so v neurju dne 8.6.2018, utrpeli škodo, obveščamo, da Uprava RS za zaščito in reševanje, v teh dneh izdeluje predhodno oceno škode, kar bo posredovano v obravnavo Vladi RS. Pričakujemo, da bo sprejet sklep o začetku ocenjevanja škode na prizadetih območjih občine, nakar bo lahko stekel postopek zbiranja vlog oškodovancev, o čemer bomo občane obvestili preko naše spletni strani in sredstev javnega obveščanja. Takrat bodo obrazci vlog dosegljivi tudi na spletni strani občine.

Občane pozivamo, da vso povzročeno škodo in njeno odpravo natančno dokumentirajo (fotografirajo, popišejo,…) za namen kasnejšega uveljavljanja pravic.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj