Na vsebino

Ponoči bo pretežno oblačno, proti jutru bo na vzhodu nastala megla

Ponoči bo pretežno oblačno, proti jutru bo na vzhodu nastala megla. V zahodni polovici države bodo še občasne padavine. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem do 14 °C.

Jutri zjutraj se bodo padavine na zahodu okrepile in širile proti osrednji Sloveniji. Na vzhodu bo po jutranji megli ostalo zmerno oblačno in v glavnem suho. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 19 °C.

V četrtek bo večinoma suho, čez dan se bo deloma zjasnilo, najkasneje na zahodu. Ponekod bo pihal zahodni veter. V petek bo delno jasno. Oba dneva bo zjutraj in dopoldne po nižinah v notranjosti Slovenije megla. V soboto se bo na zahodu pooblačilo, možne bodo manjše padavine. Na vzhodu bo delno jasno. Zapihal bo jugozahodni veter.

Nad južnimi Alpami in osrednjim Sredozemljem se zadržuje vremenska fronta, ki deloma vpliva tudi na vreme pri nas. Z vetrovi jugozahodnih smeri nad naše kraje doteka vlažen zrak.

Vir: ARSO
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj