Na vsebino

Pot Janeza Avguština

"Uspešno končana akcija" 30. septembra ima svoje nadaljevanje tudi 14. oktobra.

Po uspešno opravljenem delu pred dvema tednoma je na evalvaciji padlo še več predlogov za nadgradnjo, in sicer tudi ime poti in način obeležitve. Soglasno je bil sprejet predlog po poimenovanju poti po g. Janezu Avguštinu, ki je zanjo zgledno skrbel v času svojega življenja. Obenem smo se zedinili, da bi poskrbeli tudi za oznako črnomaljskega kopališča. Le kdo bi bil bolj poklican za izdelavo obeh napisov, ki se bosta zlila v zeleno okolje, kot g. Franc Janež, upokojeni gozdar, naš sosed in velik ljubitelj narave? Prisluhnil nam je in izdelal prelepi leseni označevalni tabli, ki danes že stojita ob Avguštinovem skednju. Zjutraj sta ju postavili vrli možakarji, ki so se zadeve lotili čisto profesionalno. Pridite in se prepričajte, v živo je še lepše.

Pa še nekaj - Komunala Črnomelj je prisluhnila predlogu o postavitvi zabojnika za smeti, ki je namenjen mešanim odpadkom, predvsem pa tudi pasjim iztrebkom. Na zabojniku je privezan etui z vrečkami. Če je vaš kosmati ljubljenček vrečko pozabil doma, jo iztrgajte iz rolice in pospravite za njim. V čistem okolju bodo sprehodi vsem v veselje. Hvala!

P.S.: Mogoče se zgodba nadaljuje. Idej nam ne manjka.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj