Na vsebino

Povzročil nesrečo in krepko napihal

Črnomaljski policisti so bili v petek okrog pol desetih zvečer obveščeni o prometni nesreči z udeležbo dveh osebnih avtomobilov pri Butoraju. Ugotovili so, da je nesrečo povzročil 59-letni voznik, ki je zaradi vožnje po levi strani vozišča trčil v avtomobil 22-letne voznice. Povzročitelju nesreče, ki je imel v litru izdihanega zraka 0,70 miligramov alkohola (1,5 promila), so odvzeli vozniško dovoljenje, prepovedali nadaljnjo vožnjo in zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

Vinjenemu zasegli vozilo

Črnomaljski policisti so pretekli četrtek med kontrolo prometa v Semiču ustavili voznika osebnega avtomobila Renault kangoo. Med postopkom so ugotovili, da 48-letnik vozi pod vplivom alkohola in nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Neregistriran avto so mu zasegli in o kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Vlomil in ukradel denar

V Dolnji Lokvici pri Metliki je minuli četrtek nekdo izkoristil krajšo odsotnost stanovalke, ki se je nahajala na vrtu ob hiši, vstopil skozi odprta vrata, pregledal prostore in ukradel denar.

Nezakonito čez državno mejo

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Črnomlja izsledili in prijeli pet državljanov Irana in štiri državljane Bangladeša. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj