Na vsebino

Poziv k oddaji pobud za spremembe in dopolnitve OPPN Majer in OLN mestno jedro Črnomelj

Sporočamo, da bo Občina Črnomelj pričela s spremembami in dopolnitvami Odloka o občinskem podrobnem prostorskem načrtu Majer (OPPN) ter Odloka o občinskem lokacijskem načrtu za mestno jedro Črnomelj.

Pozivamo lastnike zemljišč, v kolikor imate potrebe glede uvajanja (sprejemljivih) poslovnih in storitvenih dejavnosti, meril in pogojev za oblikovanje in umeščanje objektov ter določil glede opremljanja z infrastrukturo in podobno, da podate pobudo v pisni obliki. Glede na naravo spremembe oz. dopolnitve je dobrodošla tudi grafična ponazoritev. Vlogo s podatki o zemljiški parceli, katastrski občini ter opisu pobude pošljite na elektronski naslov: [email protected] ali po navadni pošti na naslov: Občina Črnomelj, Trg svobode 3, 8340 Črnomelj vsaj do četrtka 27.2.2020. Na podlagi obsega in zahtevnosti pobude bo ocenjen tudi strošek soudeležbe priprave prostorskega akta.

Vir: Občina Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj