Na vsebino

Poziv očividcem prometne nesreče

Na cesti Novo mesto - Metlika, pri odcepu za Podgrad, se je danes (2.11.2018) okoli 14.30 ure, zgodila prometna nesreča. Po prvih ugotovitvah policistov je voznik belega osebnega avtomobila prehiteval voznico osebnega avtomobila, ki je peljala proti Metliki, v času, ko je nasproti pravilno pripeljal drug avtomobil. Voznik belega avtomobila je trčil v avtomobil, ki ga je prehiteval in odpeljal naprej proti Metliki, ne da bi ustavil.

Avto (najverjetneje je šlo za vozilo Golf ali Peugeot) bele barve je poškodovan po desni strani.

Da bi se izgonil trčenju je en voznik zapeljal s ceste, drugemu je avto poškodovalo ogledalo, ki ga je odbilo iz avtomobila, v katerega je trčil voznik belega avtomobila. K sreči ni bil nihče poškodovan.

Zaradi razjasnitev okoliščin nesreče pozivamo neznanega voznika ali voznico belega avtomobila, da se oglasi na Policijski postaji Novo mesto. Morebitne očividce, ki bi lahko nudili koristne podatke o okoliščinah nesreče (če jih niso že policistom na kraju), prosimo, naj pokličejo na Policijsko postajo Novo mesto, na telefonsko številko (07) 33 27 400, na številko policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Vir: PP Novo mesto

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj