Na vsebino

Poziv za vključitev v sistem »Mini kartice«

V letu 2017 so TIC Metlika, TIC Semič in TIC Črnomelj v Beli krajini vzpostavili sistem Mini kartic. Na različnih frekventnih lokacijah po Beli krajini je postavljenih 20 lesenih stojal z napisom belakrajina.si, kjer je prostora za 56 kartic različnih turističnih ponudnikov.

Mini kartica je izdelana v velikosti vizitke in zajema turistično ponudbo v obliki krajšega dopisa v slovenskem in angleškem jeziku, kontakt in pokončno fotografijo.

Sistem mini kartic je na terenu zelo dobro sprejet, zato se pripravlja ponatis. Ob tej priložnosti se v sistem sprejema še ostale turistične ponudnike, ki se v prvem pozivu niso odločili za sodelovanje.

Na terenu bo postavljenih še dodatnih 10 lesenih stojal z 72 predalčki, obstoječih 20 stojal pa se bo nadgradilo z dodatnima dvema vrsticama (dodatnih 16 predalčkov).

Za vse ponudnike, ki bi se odločili za ponatis oz. ki bi na novo pristopili, bo natisnjeno enako število kartic, predvidoma 10.000 mini kartic na ponudnika.

Pristop k sistemu znaša 50€ + DDV, za kar ponudnik prejme: oblikovanje in tisk 10.000 mini kartic (dimenzije 5,5 cm v dolžino in 8,5 cm v višino, trd papir, obojestranski barvni tisk), distribucijo kartic in digitalna promocija (preko Facebooka in na spletni strani www.belakrajina.si).

Kartice bodo natisnjene in distribuirane še pred letošnjo sezono, zato naj zainteresirani sporočijo odgovor najpozneje do petka, 27. aprila 2018, in sicer na enega izmed naslednjih kontaktov:

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj