Na vsebino

Praznični sejem v Metliki

Decembrsko praznično vzdušje naznanijo nasmejani obrazi in pozitivna energija, iskreni objemi in prijazne besede, pa tudi okraski, lučke in obdarovanje. Še ne veste, kaj bi podarili domačim? Pridite danes na praznični sejem v okrašeno metliško staro mestno jedro, pod kostanj pri Mladinskem centru Metlika, in izberite najlepše pozornosti.

Domači proizvajalci, umetniki in ponudniki različnih dobrot ter izdelkov bodo na stojnicah nudili svoje predloge za obdarovanje. Oglejte si raznoliko ponudbo in izberite kakšen ročni izdelek ali domač pridelek - za darilo ali pa kar tako.

Z nami bodo:
- Boštjan Kočevar - izdelki iz konoplje
- Martin Skoliber - keramika
- Ines Rahija Dedić - keramika
- Minka Kočevar - želišča in pecivo
- Kmetija Pavlovič - malinovo vino in marmelade
- Andreja Lukanič Janežič - leseni nakit in drugi izdelki
- Kmetija Veselič - med in medenjaki
- Kmetijska zadruga Metlika - penina in Poet
- Manuela in Libitum Jewerly - nakit iz titana
- Tatjana Flajnik - pleteni in kvačkani izdelki iz ovčje volne
- Mihaela Štukelj - kvačkani izdelki za otroke
- Osnovna šola Metlika - posodice iz gline, darilne vrečke, voščilnice, kopalna sol, milo in še kaj

Živahno in razigrano bo danes od 15. ure pa vse do desetih zvečer. Tudi za prijetno glasbeno vzdušje bo poskrbljeno, še posebej pa se bodo ob rajanju in na delavnicah v Mladinskem centru zabavali otroci.

Ob decembrskem mrazu pa ne gre niti brez tople pijače in jedače. Spili boste lahko vroč čaj, kuhano vino, si privoščili slastne palačinke in mogoče še kaj!

Ne zamudite enega najlepših decembrskih druženj v Metliki.

Dogodek pripravljamo KUD Plac, TIC Metlika in OŠ Metlika, kaj je o dogodku povedala Vita Vlašič pa lahko prisluhnete v priponki spodaj.

Zvočni zapis

  • - Vita Vlašič o prazničnem sejmu

Vir: TIC Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj