Na vsebino

Pred pričetkom izvajanja pouka na daljavo (OŠ Semič)

Spoštovani učenci in starši.

Jutri začnemo z izvajanjem pouka na daljavo. Zato smo za vas pripravili nekaj priporočil, da bomo pouk na daljavo izvedli čim bolj učinkovito.

Zavedamo se, da se bodo med izvajanjem pouka na daljavo pojavile določene težave, verjetno bomo dobili s strani ministrstva dodatna navodila, lahko da se bodo zgodile zadeve, katere v tem trenutku ne moremo predvideti. Zato spremljajte šolsko spletno stran in obvestila učiteljev v spletnih učilnicah, da boste pravočasno obveščeni o morebitnih spremembah.

Spletne učilnice

Gradiva za učence od 1. do 5. razreda bodo sproti objavljena v spletnih učilnicah Moodle, za učence od 6. do 9. razreda pa spletnih učilnicah MS Teams. Splošna navodila za vstop v spletne učilnice so že objavljena na šolski spletni strani. Podrobna navodila za delo v spletni učilnici bo pripravil vsak učitelj v svoji spletni učilnici.

Učenci oz. starši učencev od 1. do 3. razreda boste dostopali do spletnih učilnic kot gosti s ključem. Ključ za vstop vam bodo posredovali razredniki preko e-pošte najkasneje do ponedeljka. Povezave do spletnih učilnic:

Učenci oz. starši od 4. in 5. razreda boste dostopali do spletnih učilnic z uporabniškim imenom in geslom. Razredniki bodo te podatke poslali po e-pošti najkasneje do ponedeljka. Povezave do spletnih učilnic:

Učenci oz. starši iz podružnice boste sproti dobivali navodila in gradiva preko e-pošte.

Učenci od 6. do 9. razreda boste delali v spletnih učilnicah v MS Teams. Obvestilo o vpisu v posamezno učilnico boste prejeli v svoj e-poštni predal v Outlooku (navodila za uporabo Outlooka). V spletni učilnice sledite navodilom učitelja. Spletne učilnice se nahajano na naslovu www.office.com.

Organizacija pouka

Gradivo za učenje bo sproti pripravljeno za tiste dneve, ko imate predmet na urniku. Tako bo delo enakomerno porazdeljeno čez teden. Gradivo za posamezen dan bo pripravljeno in dostopno najkasneje do 8.00 na dan izvajanja. Izjemoma se lahko zgodi, da to ne bo možno (v primeru tehničnih težav, bolezni učitelja …).

Na daljavo bomo izvajali redne ure pouka, izbirne in neobvezne izbirne predmete, dopolnilni in dodatni pouk, dodatno strokovno pomoč, individualno in skupinsko pomoč, MPZ, OPZ, tehnični krožek, oblikovalni krožek in ure podaljšanega bivanja.

Tehnična pomoč

Tehnično pomoč pri učenju na daljavo bo nudil Tomaž Pavlakovič. Dosegljiv bo preko e-pošte [email protected]. Rešitev za vaše težave bo poiskal v najkrajšem možnem času.

V primeru vsebinskih težav se obrnite na učitelja (izvajalca), ki predmet poučuje (kontaktni podatki učiteljev).

Naj bo učenje na daljavo uspešno in ena lepa nova izkušnja.

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj